AV Flakkee jeugd presteert sterk in Zierikzee

Op zaterdag 3 februari waren weer de jaarlijkse jeugd indoor wedstrijden van atletiekvereniging Deltasport in Zierikzee. Voor alle leeftijdscategorieën stond er een driekamp op het programma, bestaande uit een spring-, werp- en sprint onderdeel.

AV Flakkee was met maar liefst 11 deelnemers aanwezig op de evenement. Helaas moest Yente op het laatste moment ziek afhalen. Voor een aantal deelnemers was dit zelfs de eerste echte wedstrijd. Bij de D-junioren waren het Yarmein, Bram, Luuk en Maxim die de strijd aangingen met leeftijdsgenoten bij de jongens en Alexandra bij de meisjes. Alle met goede resultaten. Bij de A2 pupillen kwam Ilse in actie en bij de A1 waren Sophie en Geordano onze deelnemers. Geordane deed dit uitstekend door zelfs eerste te worden in zijn categorie. Met name op de sprint en het hoogspringen hield hij de concurrent ruim achter zich. De pupillen B werden vertegenwoordigd door Djarfin bij de jongens, die na 2 onderdelen zelfs bovenaan stond, maar helaas het verspringen niet kon afmaken, en Kyra bij de meisjes. In de jongste categorie (pupillen C) werd er weer een eerste plaats gehaald. Hier was de winnaar Yaël Gravestein, die op de sprint, verspringen en het vortexwerpen de concurrentie achter zich wist te houden.