AV Flakkee jeugd actief in R'dam en Steenbergen

(1 Stem)

Op zaterdag 7 april deden Yente van de Aarsen en Maxim van den Heuvel mee met de kidsrun van de Rotterdam Marathon. Maxim finishte in 5 min 20 en Yente in 6 min 39. Dit leverde voor beide een mooie medaille op aan de finish.

Dezelfde dag was er een baanwedstrijd voor junioren en pupillen in Steenbergen. Elisa en Sophie vertegenwoordigden AV Flakkee bij de D-junioren op o.a. de 60m sprint, hordelopen, speerwerpen en een 600 meter. Hierbij lukte het beide meiden om op alle onderdelen een PR te scoren. Luuk van Zielst kwam uit bij de jongens junioren D en ook hij wist bij het speerwerpen, de sprint en het hordelopen nieuwe PR’s neer te zetten. Als laatste hadden we Alan bij de A-pupillen die meedeed bij de meerkamp. Het was voor hem zijn eerste wedstrijd sinds hij bij de vereniging kwam kortgeleden. Hij won de 60m sprint in een nieuw clubrecord en werd derde bij het verspringen in eveneens een clubrecord. Na het stoten van de kogel bleek hij de derde plek in het eindklassement te hebben gescoord. Een mooier begin is haast niet mogelijk.

Kortom een hele mooie zaterdag voor de jeugdafdeling van AV Flakkee.