log in

Clubcompetitie 2016

  • Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Ook dit jaar is er weer een leuke clubcompetitie voor de leden van AV Flakkee. Meedoen is eenvoudig: In elke wedstrijd- en prestatieloop die AV Flakkee organiseert kun je punten verdienen. Gewoon door mee te lopen. Het maakt niet uit of je de korte of lange afstand kiest, of dat je voorin of achterin eindigt: meelopen = punten krijgen. Het aantal punten hangt af per wedstrijd. Na elke wedstrijd wordt de tussenstand opgemaakt en kun je die vinden op onze site. Op de slotavond na de lichtjestour (eind december) wordt de winnaar of winnares bekend genaakt en beloond met de Hans van Vliet wisselbokaal.

- De clubcompetitie start met de Kievit Warmte Pallandtloop (december) en eindigt met de Tieleman Keukens Run in september.
- Als je 2 of meer wedstrijden hebt gelopen krijg je per gelopen wedstrijd 5 bonuspunten
- We houden de uitslagenlijst van de wedstrijd aan voor het noteren van de punten.
- Als je je inschrijft bij een wedstrijd, vul dan bij vereniging "AV Flakkee" in. 
- Je punten worden automatisch genoteerd, je hoeft je niet aan te melden. Makkelijker kan niet.
- Bij een gelijke stand zal de atletiek commissie de winnaar/winnares aanwijzen. Er zal dan oa gelet worden op de mate waarin je je als vrijwilliger hebt ingezet voor de vereniging
- Hebben we je per ongeluk geen punten gegeven, of heb je een andere vraag? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

De tussenstand na 5 wedstrijden: